понеділок, 30 листопада 2015 р.

Просто фантастичний проект, у якому вже 6 років поспіль брали участь різні покоління нашої команди - обласний чемпіонат з інтелектуальних ігор серед школярів "Віват, інтелект!" Гра - це гра. Бувають перемоги, бувають поразки. Все треба приймати гідно, навчатися на будь-якому досвіді. Новий склад команди вже почав готуватися до сезону наступного року. 




6 коментарів:

  1. Силенок Катерина8 грудня 2015 р. о 23:08

    Дуже приємно згадувати всі цікаві моменти, адже я була в складі команди. Справді, були перемоги й невдачі, але головне це маса позитивних емоцій. Я дуже Вам вдячна за старанну працю в підготовці команд, було дуже цікаво. Бужаю успіхів у новому сезоні!

    ВідповістиВидалити
  2. Thank you, Kate! You were really Dream Team! I hope we'll win one day!

    ВідповістиВидалити
  3. Ірино Михайлівно, Ви супер-вчитель, громадський діяч і взагалі порядна Людина! Велика Вам подяка за індивідуальний підхід до кожної дитини, за творче ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість та доброзичливість.
    2016рік- рік англійської мови, тому є пропозиція, попрацювати з "школярами" кому за 30. Я перша в черзі! Бажаю успіхів та перемоги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Працювати з такими учнями,як нашi команди- це просто задоволення i драйв пiд час гри!

      Видалити
  4. Ностальгия... Лично мне запомнилась последняя игра, когда мы 2 раунда под ряд на дополнительных вопросах побеждали. Вот это действительно были эмоции! Еще бы разок сыграть.

    ВідповістиВидалити
  5. Таки класна гра! А ви дiйсно зробили майже неможливе! Сподiваюся, що вдасться ще потрапити до фiналу! Хоча без вас це буде складно!

    ВідповістиВидалити